Crown Energy AB (publ) publicerar årsredovisning för 2023

REG

Crown Energy AB (publ)s publicerar idag årsredovisning för 2023, vilken från och med idag finns tillgänglig på Crown Energys hemsida, www.crownenergy.se.

Den engelska versionen av årsredovisningen förväntas finnas tillgänglig på Crown Energys webbplats den 3 maj 2024.

För ytterligare information kontakta:
Verkställande direktör Yoav Ben-Eli +46 (0) 8 400 207 20

Det här är Crown Energy
Crown Energy har beslutat att transformera bolaget i en ny och mer socialt ansvarsfull affärsriktning, med fokus på medicinteknikindustrin och på att förbättra det gröna fotavtrycket genom att investera i företag som är aktiva inom dessa områden.
Crown Energy har varit verksamt inom olje- och gasbranschen i mer än 10 år. Idag är den enda kvarvarande tillgången inom energiområdet ett passivt innehav i en licens i Irak, som efter undertecknandet av ett sk sale- and purchase agreement avyttrats. Crown har dragit sig ur och/eller skrivit ned sina andra tidigare energiinnehav.
Affärsområdet Asset development and management som är baserat i Angola är föremål för en strategisk översyn.
Den nya investeringen i medicinteknikbolaget AccYouRate markerar startskottet för det nya Crown Energy. Accyourate har högteknologiska patent och skapar algoritmer för sin produktion av ”smarta” bärbara plagg för användning inom sjukvård och hälsa samt tjänster som analys, datainsamling av medicinsk information.

Datum 2024-04-30, kl 23:50
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.