Creades informerar om ägande i Seafire AB (publ) i samband med Seafires listbyte till Nasdaq Stockholm

Seafire genomförde 11 maj 2023 ett listbyte från Nasdaq First North till Nasdaq Stockholms huvudlista. I samband med byte till en reglerad marknadsplats, där flaggningsregler gäller, informerar Creades härmed om sitt innehav i linje med Creades informationspolicy.

Creades äger via kapitalförsäkring, 7 922 680 aktier i Seafire, motsvarande 18,49 procent av kapitalet och rösterna per 11 maj 2023. Detta är samma antal aktier som angavs i Seafires prospekt i samband med listbytet. Creades har som princip att på frivillig basis pressmeddela om Creades, sammantaget genom direkt och indirekt ägande i kapitalförsäkring, passerar någon av de flaggningsgränser som gäller vid direkt innehav och som regleras i lagen om Handel med finansiella instrument.

Seafire är en företagsgrupp med affärssegmenten Industrial components och Products som förvärvar och utvecklar bolag i Sverige. Bolaget grundades 2016 och fokuserar på att förvärva lönsamma bolag med utvecklingspotential. Seafire är en koncern med 14 bolag och omsättning på över 1 miljard kronor proforma.

Datum 2023-05-11, kl 17:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!