Korrigering av gårdagens pressmeddelande angående inbjudan till pressträff

REG


I gårdagens pressmeddelande avseende inbjudan till pressträff så angavs en felaktig e-postadress till Rolf Ljunggren. Korrekt e-postadress är: rolf.ljunggren@cortus.se

Cortus Energy AB, en ledare inom ren och effektiv energiproduktion genom sin banbrytande WoodRoll®-teknologi, bjuder in till en exklusiv pressträff fredagen den 13:e oktober kl. 12:00.

Här får du en unik möjlighet att möta ledningsgruppen för Cortus och höra de senaste uppdateringarna inom företagets olika områden. Ta reda på varför Cortus är i framkant av hållbar energiproduktion och hur vi har utvecklats.

Talare inkluderar:

  • Rolf Ljunggren, VD: Översikt av företagets nuvarande status och framtidsplaner.
  • Marco Amovic, Teknisk chef: Varför WoodRoll®l är en game-changer för industrin och om Cortus nya leveranser av biokol.
  • Patrik Nordström, Platschef i Höganäs: Cortus organisation i Höganäs och WoodRoll® academy.
  • Mats Gartz, Utvecklingschef: Banbrytande innovationer och forskningsinitiativ.
  • Gunilla Berggren, Projektchef: Kommande projekt som kommer att göra stor inverkan för en hållbar framtid.

Varför investera i Cortus?

Vi är inte bara en innovatör inom grön teknologi; vi är också en god investering för en hållbar framtid. Med vårt fokus på att leverera extremt ren syngas i en resurseffektiv process från biomassa, har vi skapat en teknologi som är bra för planeten och framtiden.

Kontaktperson

Ställ gärna frågor till vår VD Rolf Ljunggren via mejl nedan, alternativt ställ dem i kommentarsfältet vid livesändningen.


E-post: rolf.ljunggren@cortus.se

Se Pressträffen via denna länk: https://youtube.com/live/46v38Hv6QJc?feature=share

Vi ser fram emot att välkomna er till en insiktsfull diskussion om vår vision, våra framsteg och vår spännande väg framåt.

Om Cortus Energy

Cortus Energy AB utvecklar och marknadsför den unika WoodRoll®-tekniken vilken förgasar biomassa på ett nytt innovativt sätt som resulterar i en rad unika fördelar gentemot all annan befintlig förgasningsteknik. Med den patenterade WoodRoll®-tekniken kan Cortus Energy erbjuda gröna energilösningar för kraft-, industri- och transporttillämpningar. WoodRoll® har stor bränsleflexibilitet, vilket innebär att processen kan utnyttja lågvärdiga förnybara bränslen utan att kompromissa med processprestanda. Cortus Energy har idag två WoodRoll® anläggningar, en testanläggning i Köping sedan 2011 och en kommersiell anläggning i Höganäs.

Cortus Energys aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North Growth Market. Mangold Fondkommission AB, e-post: ca@mangold.se, 08-503 015 50, är bolagets Certified Adviser.

Bilaga


Datum 2023-10-12, kl 10:31
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!