Coor Service Management

Coor emitterar framgångsrikt seniora icke-säkerställda obligationer om 1 000 miljoner kronor

Coor Service Management Holding AB ("Coor") meddelar idag att man framgångsrikt placerat nya seniora icke-säkerställda obligationer (de "Nya Obligationerna" respektive "Obligationsemissionen") om ett initialt sammanlagt belopp om 1 000 miljoner kronor.

Obligationsemissionen omfattar seniora icke-säkerställda obligationer emitterade till ett initialt belopp om 500 miljoner kronor, med en löptid om tre år och löper med en rörlig ränta om 3m STIBOR plus 190 baspunkter per år respektive seniora icke-säkerställda obligationer emitterade till ett intialt belopp om 500 miljoner kronor, med en löptid om fem år och löper med en rörlig ränta om 3m STIBOR plus 230 baspunkter per år. Likviddagen för Obligationsemissionen förväntas inträffa 21 februari 2024. Obligationsemissionen mottogs väl från en bred bas av nordiska och internationella institutionella investerare och var kraftigt övertecknad. Coor avser att ansöka om upptagande till handel av de Nya Obligationerna på Nasdaq Stockholms företagsobligationslista.

DNB Markets, en del av DNB Bank ASA, Sverige Filial och Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) agerade joint bookrunners i samband med Obligationsemissionen. Mannheimer Swartling agerade legal rådgivare.

För mer information besök www.coor.com/sv eller kontakta:

 

Andreas Engdahl, CFO och IR-direktör, Coor

+46 10 559 54 63

andreas.engdahl@coor.com

 

Magdalena Öhrn, kommunikationsdirektör, Coor

+46 10 559 55 19

magdalena.ohrn@coor.com

 

Om Coor:

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, Alleima, DNV, DSB, danska Byggnadsstyrelsen, Equinor, ICA, IKEA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Postnord, Saab, SAS, Skanska, Swedbank, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.com/sv

 

Datum 2024-02-14, kl 22:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!