Concentric AB vinner viktig order på elektrisk kylmedelspump från en ledande tillverkare av kommersiella fordon i Indien

Concentric AB är stolta över att kunna meddela att man fått en viktig ny order på den växande indiska marknaden för elektriska kommersiella fordon. Ordern är värd 70 MSEK över en kontraktsperiod på 5 år, och produktionen påbörjas 2025. Vår marknadsledande elektriska kylmedelspump har valts ut av denna OEM-tillverkare för en ny batteriplattform till elbussar. Vi är övertygade om att denna order kommer att lägga grunden för ett långsiktigt kommersiellt partnerskap med denna strategiska kund, som utvecklar ytterligare batteridrivna och bränslecellsdrivna bussplattformar.

Att denna strategiska kund beslutade sig för vår skarvfria e-pump berodde på dess innovativa design och bevisade tålighet på den globala lastbils- och bussmarknaden. Som resultat av detta kommer kunden att få en robust produkt med exceptionellt höga prestanda, som uppfyller de krav som deras nuvarande och framtida fordonsplattformar ställer.

"Denna nya order med en ledande indisk OEM-tillverkare av elbussar är mycket viktigt för Concentric, och bekräftar att vi lyckats leverera enligt två av våra strategiska utvecklingspelare: vår strategi för tillväxt inom elektrifiering och de geografiska expansionsplanerna på den snabbväxande indiska marknaden, där vår koncern redan har haft en stark närvaro inom tillverkning, försäljning och teknik i nästa tre decennier", säger Martin Kunz, VD och koncernchef för Concentric AB.

För ytterligare information, kontakta: Lynne McCarthy (mediakontakt) på
Telefon: +44 121 445 6545 eller e-post: lynne.mccarthy@concentricab.com

Datum 2023-11-03, kl 08:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!