Concentric AB utser dr. Roger Ingemey till Senior Vice President för segmentet Hydraulik

Concentric AB har utsett dr. Roger Ingemey till Senior Vice President för segmentet Hydraulik. Utnämningen av Roger från 1 februari 2024 är avgörande för att genomföra koncernens strategiska plan, att ge lönsam tillväxt inom segmentet Hydraulik anpassad till vår elektrifieringsstrategi, samt att driva produktivitetsförbättringar genom Concentric Business Excellence-programmet.

Roger har doktorerat i fysikalisk kemi på Universität Duisburg-Essen. 

Martin Kunz, VD och koncernchef för Concentric AB, kommenterar: "Vi är mycket glada över att kunna välkomna Roger till koncernen. Roger tar med sig en omfattande erfarenhet av internationellt ledarskap med fokus på att införa processer för kontinuerlig förbättring, driva lönsam och uthållig tillväxt och implementera initiativ för ledarskapsutveckling. Han har en meritlista av genomförd ekonomi- och verksamhetsoptimering, och kommer att bli en nyckelmedlem i koncernens ledningsteam."

Jag vill uttrycka vårt varma tack till Fernando Palmero, som kommer att genomföra en överlämning av SVP-ansvaret till Roger under de närmaste månaderna.

För ytterligare information, vänligen kontakta Martin Kunz, Tel: +44 121 445 6545 eller E-mail: info@concentricab.com

Datum 2024-01-10, kl 14:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!