Concentric AB säkrar kontrakt för hydraulikprodukter med ledande global tillverkare av jordbruksutrustning

Concentric har tagit hem den största enskilda ordern för sina toppmoderna hydraulikprodukter sedan företaget börsnoterades 2011.

Uppdraget går ut på att leverera ett innovativt och skräddarsytt elaggregat för högtrycksapplikationer till en global ledare på marknaden för jordbruksutrustning. Detta är Concentrics första stora kontrakt för leverans i Europa åt denna globala kund, och den betydande storleken på ordern kommer att göra denna OEM-tillverkare till en av Concentrics största hydraulikkunder globalt.

Kontraktet löper på minst 5 år och värderas till 54 MSEK per år vid fullt utvecklade volymer med leverans från och med 2025. I denna applikation levererar Concentrics innovativa produkt ökad effektivitet till kundens OEM-utrustning.

"Den här ordern är ett bevis på Concentrics tekniska kapacitet att utveckla högeffektiva elektrohydrauliska pumplösningar som uppfyller våra kunders effektivitetsbehov. Den understryker också vår tillväxtpotential inom hydraulik genom utveckling av högutvecklade lösningar som uppfyller de specifika och ständigt föränderliga kraven hos våra kunder", säger Martin Kunz, vd och koncernchef på Concentric AB.

För ytterligare information, kontakta: Lynne McCarthy (mediakontakt) på
Telefon: +44 121 445 6545 eller e-post: lynne.mccarthy@concentricab.com

Datum 2023-10-19, kl 08:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!