Compodium International

Compodium effektiviserar verksamheten

REG

Enterprise, en långvarig del av Compodiums arv, har spelat en betydande roll i företagets historia genom att bidra till intäkter och framgång under åren. Emellertid har nyligen uppvisade trender visat att affärsområdet har blivit en betydande kostnadsdrivare, vilket har hindrat företagets förmåga att investera i mer lönsamma områden och följa sin vision om framtida tillväxt.

Genom att avveckla Enterprise avser Compodium att effektivisera sin verksamhet och omfördela resurser till områden där man ser störst potential för hållbar tillväxt och lönsamhet. Denna strategiska åtgärd kommer att möjliggöra för företaget att fokusera på sina kärnkompetenser och maximera möjligheterna SaaS området.

Nedläggningen av affärsområdet Enterprise kommer att förbättra bolagets lönsamhet och marginal även om det kortsiktigt medför en lägre nettoomsättning.

Datum 2023-11-15, kl 13:37
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!