Clinical Laserthermia Systems

Rolf Ho Bornschein har beslutat att lämna sin roll som CFO på Clinical Laserthermia Systems

REG

"Under sin tid som CFO har Rolf spelat en viktig roll i CLS marknadsetablering och kommersialisering av våra laserablationsprodukter i USA, Europa och Asien-Stillahavsområdet samt för vår tillväxtstrategi med ambitionen att nå break-even i slutet av 2025. Inte minst har hans insatser för att säkra bolagets finansiering varit avgörande. Jag tackar Rolf för ett gott samarbete och önskar honom lycka till i framtiden", säger Dan J. Mogren, VD, CLS.

 

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 september 2023 kl. 18:30.

 

 

Kontaktuppgifter:

Dan J. Mogren, VD, Clinical Laserthermia Systems AB (publ)

Telefon: +46 - (0)705 - 90 11 40

E-post: dan.mogren@clinicallaser.com

 

 

Om CLS

Clinical Laserthermia Systems AB (publ) utvecklar och säljer TRANBERG®|Termiska terapisystem, inklusive Thermoguide Workstation och sterila engångsartiklar, för minimalinvasiv behandling av cancertumörer och läkemedelsresistent epilepsi, enligt myndighetsgodkännanden i EU och USA. Produkterna marknadsförs för bildstyrd laserablation och används i studier för behandling med imILT®, Bolagets interstitiella lasertermoterapi för immunostimulerande ablation med potentiell abskopal effekt. CLS har sitt huvudkontor i Lund och dotterbolag i Tyskland, USA och Singapore. CLS är noterat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet CLS B. Certified Advisor (CA) är FNCA Sweden AB, Tel: +46 8 528 00 399. E-post: info@fnca.se.

 

För mer information om CLS, vänligen besök Bolagets hemsida: www.clinicallaser.se

 

 

Datum 2023-09-08, kl 18:30
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet