MAGNUSSON & FREIJ AB TECKNAR AVTAL MED GÖTEBORGS STAD.

Magnusson & Freij har tecknat ett två-årigt avtal med Göteborgs Stad gällande försäljning av hygienprodukter från varumärket Liv. I anbudet ingår produkter från Clemondo till ett beräknat värde på upp till 2,2 MSEK per år.

Avtalet träder i kraft den 1 januari 2024. Efter avtalsperiodens slut finns möjlighet till förlängning i ytterligare 1+1 år.

Magnusson & Freij har gjort en resa från att vara en leverantör, som så många andra, till att bli en pålitlig och miljömedveten partner med ett brett sortiment som gör sitt yttersta för varje kund. Idag handlar det mer om att erbjuda en hållbar helhetslösning än bara lägsta pris. I deras sortiment finns över 15 000 artiklar inom kontorsmaterial, hygien- och torkpapper, städ och lokalvård, emballage, butik, skyltning, personligt skydd samt servering och catering.

"Clemondo har starkt bidragit till att vi under året har lyckats behålla vårt avtal med Göteborgs Stad. Vi på Magnusson & Freij är mycket glada över avtalet med Göteborg Stad där vi tillsammans med Clemondo kommer att förse hela 13 kommuner med hygienprodukter från varumärket Liv. Clemondo är en stor aktör inom hygien, med ett starkt varumärke då man levererat till sjukvården i många år. Att tillverkning sker i Helsingborg och att de delar vår vision om hållbarhet gör att vårt samarbete känns extra värdefullt," säger Christer Gustafsson, Anbudsansvarig på Magnusson & Freij.

"Magnusson & Freij delar vår övertygelse om att hållbarhet är en förutsättning för att vi ska existera även imorgon. Precis som oss så gör de resan från leverantör till hållbar partner och därför är vi väldigt glada över det här samarbetet där vi tillsammans kan bidra till en bättre framtid", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 13 september 2023

Johannes Efstratiadis, Säljchef Hygien, Industri
Telefon: 073-312 22 57
E-post: johannes.efstratiadis@clemondo.se

Anders Forsberg, KAM Industri
Telefon: 073-206 05 55
E-post: anders.forsberg@clemondo.se

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556031-2570. För mer info: www.clemondo.se 

Datum 2023-09-13, kl 14:00
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!