Den 25 maj pratar Clemondo hållbarhet och framtid på Erik Penser Banks största bolagsevent genom tiderna.

Erik Penser Bank håller den 25 maj 2023 sitt största bolagsevent i bankens historia. Clemondo kommer att medverka tillsammans med bland annat OptiCept Technologies, Björn Borg, Albert, Midsummer och Svensk Vindenergi. Talare är Tomas Hallberg, Maria Wetterstrand och Jon Dishotsky.  

Under 2022 har en grupp analytiker på Erik Penser Bank arbetat fram ett ramverk för deras hållbarhetsarbete. En del i detta har varit att identifiera ett antal bolag vars verksamhet kopplas till något av FN´s globala mål för en mer hållbar utveckling. Clemondo är ett av de bolag som identifierades genom att bidra till mål 12, hållbar konsumtion samt ansvarsfull hantering av kemikalier och avfall. Torsdagen den 25 maj samlas ett femtiotal bolag på Haymarket i Stockholm. Erik Penser Bank kommer att ta temperaturen på hållbarhetsarbetet bland de medverkande bolagen och även arrangera paneldiskussioner på detta tema. Jesper Svensson (CEO) och Veronica Sköld (CSO) finns på plats för prata om hur hållbarhet är nyckeln till framgång och inspirera investerare och andra företag att satsa hållbart.
Mer information om eventet hittar du här: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7055139644132212736/  

"Att leda omställningen i vår bransch är en fantastiskt spännande resa och ett privilegium att få vara del av. Att vi genom vårt hållbarhetsarbete lyckats nå 12% EBITDA i de mest turbulenta av tider visar att vi valt rätt spår och bevisar att hållbarhet är framtidens investering. Att dessutom se ökat engagemang hos vår personal genom känslan av att göra skillnad på riktigt är en enorm bonus ", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 24 maj 2023  

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: jesper.svensson@clemondo.se  

Veronica Sköld, CSO
Telefon: 072-985 05 97
Epost: veronica.skold@clemondo.se                                                                   

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se 

Datum 2023-05-24, kl 09:40
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!