CLEMONDO TAR SIG TILLSAMMANS MED AHLSELL ÖVER ÖSTERSJÖN TILL FINLAND

Clemondo Group AB (publ) har utökat sitt samarbete med Ahlsell AB om försäljning av rengöringsprodukter inom varumärkena Strovels och Lahega till Ahlsell Oy i Finland.

Ahlsell är Sveriges ledande distributör med heltäckande sortiment inom installationsområdet med starka positioner inom samtliga produktområden. Ahlsell Oy är en del av Ahlsells koncern. De har över 30 anläggningar runt om i Finland och sysselsätter ca 600 yrkesverksamma inom olika områden.

"Ahlsell har länge varit ett förstaval för många proffs tack vare vårt stora utbud och vår expertkunskap. Idag krävs det mer än så. Vi måste minimera påverkan på vår planet, utan att påverka kvalitét och service. Vi strävar efter att uppfylla vårt löfte om att göra det lättare att vara professionell och vår vision för vår hållbarhetssatsning är att vara branschledande på den nordiska marknaden. Samarbetet med Clemondo innebär att vi kan öka vårt erbjudande av hållbara rengöringsprodukter", säger Samu Jauhiainen, produktchef, Ahlsell Oy.

"Tillsammans med Ahlsell tar vi oss nu över Östersjön. Det är fantastiskt roligt att vårt samarbete med Ahlsell nu utökas och att vi får möjligheten att erbjuda hållbara rengöringsprodukter till proffs även i Finland", säger Anders Forsberg, KAM industri.

Helsingborg, 12 februari 2024

Jesper Svensson, VD                                                 
Telefon: 070-529 17 22                                                  
E-post: jesper.svensson@clemondo.se                     

Jesper Friis-Jespersen, CFO
Telefon: 076-611 75 41
E-post: jesper.friis-jespersen@clemondo.se

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ). Clemondo Group AB (publ), 556031-2570. För ytterligare information se www.clemondo.se 

Datum 2024-02-12, kl 11:43
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!