Clemondo skriver avtal med AB TC-Företagen.

Clemondo skriver avtal med AB TC-Företagen om försäljning av fordonsprodukter från varumärket Lahega. Avtalet sträcker sig över 36 månader och beräknas uppgå till ca 1,8 MSEK.

AB TC-Företagen är ett expansivt serviceföretag som med sin unika nisch är verksam inom två olika branscher. En del är som underleverantör till fordonsindustrin och den andra delen är den grafiska kreativa branschen. På så sätt kan de erbjuda sina kunder helhetslösningar som gör dem konkurrenskraftiga på marknaden. De jobbar aktivt med att anpassa verksamheten efter marknadens behov.

"Som kund hos TC-företagen kan du förvänta dig en verksamhet som ständigt arbetar för att överträffa dina förväntningar genom våra grundvärderingar engagemang, flexibilitet och kundfokus. Samarbetet med Clemondo ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder rengöringslösningar med minsta möjliga miljöpåverkan som är unika på marknaden säger Sebastian Landberg Verksamhetschef Test och Logistik på AB TC-Företagen.

"Vi är glada över avtalet med TC-företagen där vi tillsammans kommer att arbeta för öka andelen produkter på marknaden som minskar påverkan på vår miljö, samt att vi kan bidra till kunskap om det mervärde som hållbarhetsarbete innebär, " säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 30 augusti 2023

Daniel Strandh, Försäljningschef Fordon              Marcus Svedlindh, Säljare Fordon
Telefon: 076-117 34 05                                                Telefon: 070-910 17 33
E-post: daniel.strandh@clemondo.se                    E-post: marcus.svedlindh@clemondo.se

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556031-2570. För ytterligare information se www.clemondo.se 

Datum 2023-08-30, kl 08:30
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!