BROMMA STOCKHOLM AIRPORT VÄLJER VÄXTBASERAD FORDONSRENGÖRING GENOM AVTAL MED AHLSELL.

Ahlsell har tecknat avtal med Bromma Stockholm Airport som ingår i Swedavia Airport gällande försäljning av växtbaserad fordonsrengöring inom varumärket Lahega Greenium.

Ahlsell är Sveriges ledande distributör med heltäckande sortiment inom installationsområdet med starka positioner inom samtliga produktområden. Ahlsell har ca 4000 anställda i Sverige och ca 190 000 lagerförda produkter.

Klimatfrågan har länge varit prioriterad för Swedavia och satsningarna har gett resultat. De är idag en ledande flygplatsoperatör genom att ha ställt om sin drift till att vara helt fossilfri och bland annat utsetts till "Eco-Innovation Airport of the Year 2021 av flygbranschorganisationen ACI Europe.

"Vi på Ahlsell har länge varit ett förstaval för många proffs och samhällsbyggare tack vare vårt stora utbud och vår expertkunskap. Idag krävs det mer. Vi behöver jobba med hållbarhet i alla led och kunna leverera produkter med minimal påverkan på klimatet. Avtalet med Bromma Stockholm Airport visar att allt fler aktörer prioriterar hållbara alternativ och där är vårt samarbete med Clemondo en viktig del för att kunna erbjuda våra kunder produkter med minimal miljöpåverkan, vilket ligger i linje med vår strategi", säger Pär Berglöf, säljare på Ahlsell.

"Vi på Clemondo är väldigt stolta över att tillsammans med Ahlsell kunna nå ut brett med vårt växtbaserade sortiment inom fordonsvård. Vår övertygelse är att hållbarhet är en förutsättning för att vi ska existera även imorgon. Att Swedavia, Bromma Stockholm Airport väljer Greenium är vi väldigt glada och stolta över", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 19 september 2023

Johannes Efstratiadis, Säljchef Hygien, Industri
Telefon: 073-312 22 57
E-post: johannes.efstratiadis@clemondo.se 

Anders Forsberg, KAM Industri
Telefon: 073-206 05 55  
E-post: anders.forsberg@clemondo.se

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556031-2570. För mer info: www.clemondo.se 

Datum 2023-09-19, kl 10:31
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!