Clean Motion höjer priserna för elfordonet EVIG

REG

Clean Motion kommer att höja priserna för sitt solcellsdrivna elfordon, EVIG. De nya priserna träder i kraft från och med 1a juli 2023. Anledningen är en justering gentemot marknadspriset hos jämförbara konkurrenter och bedömningen är att erbjudandet fortsatt kommer att vara mycket tilltalande. I genomsnitt höjs priserna med 35%.

Clean Motion lanserade det solcellsdrivna fordonet EVIG för sista-milen-leveranser i städer under hösten 2022. Under våren 2023 har utvecklingen slutförts och produktionen startat. I och med detta kommer bolaget att höja priserna för nya beställningar. Anledningen är en justering gentemot marknadspriset hos jämförbara konkurrenter. I genomsnitt höjs priserna med 35% och träder i kraft den 1a juli 2023.

"EVIG är även efter prishöjningen mycket konkurrenskraftigt prissatt och håller fortsatt sin ställning som det mest ekonomiska och hållbara alternativet för leveranser och service i städer”, säger Christoffer Sveder, kommersiellt ansvarig på Clean Motion.

Ändringarna införs på hemsidan den 1 juli.

För mer information, vänligen kontakta:
Christoffer Sveder
Director Commercial Operations, Clean Motion AB
Tel: +46 70 611 26 98
Email: christoffer@cleanmotion.se

Om Clean Motion AB
Clean Motion AB är ett svenskt bolag som tillverkar och säljer verkligt hållbara fordon för städer. Fordonen är närproducerade och baserade på energi- och resurseffektivitet, för att maximera införandet av elfordon globalt. Bolagets vision är att erbjuda stadsmobilitet-laddad med solenergi och erbjuder därför lätta elfordon med låg energiförbrukning för att möta 2000-talets urbana transportutmaningar.

Clean Motion AB är listat på First North Growth Market vid Nasdaq Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission. För ytterligare information, vänligen besök: https://www.cleanmotion.se/.


Datum 2023-06-29, kl 13:10
Källa GlobeNewswire
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!