Clean Industry Solutions

Industrial Solar Tecknar Kontrakt för att Bygga Fresnel-Kollektorer för Unilever

REG

Efter den tekniska studie som nämndes i vårt pressmeddelande som publicerades den 13/12/2022 och ytterligare förhandlingar sedan dess har Clean Industry Solutions dotterbolag Industrial Solar GmbH, en teknik- och lösningsleverantör av skräddarsydda solenergilösningar för solvärme och energiförsörjning för industriella processer, idag undertecknat ett kontrakt med sina lokala partner Turbo Control med ett ordervärde på 411 000 euro. Turbo Control, som är nära partner, har anlitat Industrial Solar för deras expertis inom koncentrerande solfångare för att planera, anskaffa och installera deras linjära Fresnel-kollektor vid Unilevers fabrik i Mexiko för att generera ånga till fabrikens industriella processer.
Detta blir den första kommersiellt installerade Fresnel-kollektorn i Latinamerika för att producera ånga för industriella processer. Även om kollektorn är liten i storlek kommer den att fungera som ett bevis på konceptet för större installationer i framtiden. Projektet kommer att pågå i 10 månader och systemet kommer att tas i drift under första kvartalet 2024.

Denna information är sådan som Clean Industry Solutions Holding Europe är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-07-06 08:45 CET.

Datum 2023-07-06, kl 08:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!