Clean Industry Solutions

Clean Industry Solutions Holding Europe AB (publ) offentliggör prospekt med anledning av förestående företrädesemission

REG

Clean Industry Solutions har noterat ett ökat intresse för Bolagets lösningar, till stor del på grund av den övergång från gas till andra energikällor som för närvarande pågår i Europa. Bolaget anser att det förändrade energibehovet på marknaden på grund av externa och miljömässiga faktorer är till fördel för verksamheten. I syfte att generera resurser för affärsutveckling och tillväxt, samt för att det är osäkert om teckningsoptionerna av serie TO 1 kommer att tillföra Bolaget ytterligare kapital, har styrelsen i Bolaget beslutat att genomföra Företrädesemissionen. Genom företrädesemissionen tillförs Clean Industry Solutions, vid full teckning, cirka 25,5 MSEK före emissionskostnader. 

För fullständig information om Företrädesemissionen hänvisas till det offentliggjorda Prospektet.

Prospekt
Prospektet har upprättats med anledning av den förestående Företrädesemissionen och har idag, den 8 september 2023, godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Prospektet, innehållande fullständiga villkor och anvisningar, finns tillgängligt på Bolagets och Nordic Issuing AB:s respektive hemsidor (https://cleanindustrysolutions.com/sv/investerare/foretradesemission-2023/ och https://nordic-issuing.se). Prospektet kommer även att finnas tillgängligt på Finansinspektionens hemsida (www.fi.se). Information om teckning i Företrädesemissionen kommer att göras tillgängliga på Bolagets och Nordic Issuings webbplats i samband med att teckningsperioden inleds den 12 september 2023. 

Preliminär tidplan för Företrädesemissionen
·    12 - 21 september 2023 - Handel med teckningsrätter
·    12 - 26 september 2023 - Teckningsperiod för Företrädesemissionen
·    12 september 2023 - Fram tills dess Företrädesemissionen registrerats hos Bolagsverket - Handel med betalda tecknade aktier (BTA)
·    28 september 2023 - Beräknad dag för offentliggörande av emissionsutfall

Omräkning av teckningsoptioner serie TO 1
Till följd av Företrädesemissionen kommer Clean Industry Solutions, i enlighet med optionsvillkoren för utgivna teckningsoptioner av serie TO 1, genomföra en omräkning dels av teckningskursen vid teckning av aktier genom utnyttjande av teckningsoptioner, dels av antalet aktier som varje teckningsoption berättigar till teckning av. Slutlig omräkning kommer att offentliggöras av Bolaget via pressmeddelande innan utnyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 1 inleds den 26 oktober 2023. Fullständiga optionsvillkor för teckningsoptioner av serie TO 1 finns tillgängliga på Clean Industry Solutions webbplats: https://cleanindustrysolutions.com. 

Datum 2023-09-08, kl 15:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!