Clean Industry Solutions

Aalborgs universitet, Danmark, köper MD-pilotsystem för produktion av vatten med hög renhet

REG

Aalborgs universitet (AAU) i Danmark är inte bara en studieort för studenter och doktorander utan också värd för flera forskningsinstitut. Ett av dessa institut är AAU Energy (https://www.energy.aau.dk). Med sitt uppdrag "Green Energy For The Future" strävar det efter excellens och påverkan genom att etablera starka samarbeten med såväl industriella som akademiska intressenter inom området och engagera sig i den offentliga debatten om en av vår tids största utmaningar: den gröna övergången. 
Som pionjär inom energisystem och systemintegration, och för att utöka sina pilotmöjligheter, är AAU Energys senaste inköp ett membrandestillationspilotsystem från SolarSpring GmbH med en nominell kapacitet på 100 liter mycket rent vatten per timme som ska användas i samband med produktionen av grön vätgas samt andra tillämpningar. Ordervolymen är 102.750,00 € och systemet kommer att anlända till Danmark före utgången av 2023.

Denna information är sådan som Clean Industry Solutions Holding Europe är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-12-18 11:28 CET.

Datum 2023-12-18, kl 11:28
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!