Clavister i förhandling om säkerhetskontrakt värt 20 till 40 MSEK för nytt 5G Standalone Core-nätverk

MAR

Örnsköldsvik, Sverige - 12 juni 2024 - Clavister, en ledande leverantör av europeisk cybersäkerhet för verksamhetskritiska tillämpningar meddelar idag att man inlett slutförhandlingar om att leverera Clavisters “Mobile Core Security”-lösning till en framstående nordeuropeisk mobiloperatör som har för avsikt att integrera lösningen i sitt nya 5G Standalone Core-nätverk.

Det uppskattade värdet på kontraktet som just nu förhandlas mellan Clavister och kunden uppgår till mellan 20 och 40 MSEK. Det exakta värdet kommer att bestämmas av det slutgiltiga innehållet i affären. Kontraktet, som kan manifesteras i form av en eller flera inköpsorder, förväntas innehålla en blandning av återkommande intäkter från mjukvarulicenser, hårdvara samt konsulttjänster. Leveranser förväntas starta under andra halvåret 2024.
 
Clavister offentliggör denna information redan innan ett kontrakt har tecknats med kunden för att möjliggöra köp av teckningsoptioner i enlighet med beslutet från årsstämman som hölls den 27 maj 2024. Clavister lämnar inga garantier gällande ett positivt utfall av kontraktsförhandlingarna, och det finns för närvarande ingen avtalsmässig skyldighet för mobiloperatören att förvärva Clavister-lösningen.

Datum 2024-06-12, kl 09:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!