CirChem utser ny CFO

MARKN.

CirChem AB meddelar att Kristofer Svensson har utsetts till ny CFO med tillträde den 1 juli 2024. Kristofer har en Ekonomie kandidatexamen från Stockholms universitet och omfattande erfarenhet som CFO i både onoterade och noterade bolag, däribland Sensidose, Gabather och Bioextrax.
 
Kristofer kommer att ingå i CirChems ledningsgrupp och rapportera direkt till bolagets VD. Han tillträder rollen och arbetar parallellt med avgående CFO Thomas Pålsson för en smidig övergång.
 
"Vi välkomnar Kristofer som ny CFO i CirChem och ser fram emot att arbeta tillsammans. Hans erfarenhet av att effektivisera ekonomi- och rapporteringsprocesser kommer att vara värdefull för bolaget. Samtidigt tackar vi Thomas för hans insatser och önskar honom lycka till framöver", säger Petra Sas, VD, CirChem.

Datum 2024-07-01, kl 08:30
Källa MFN
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!