Organisationsförändringar i Cint Group

MARKN.

Cint Group är på god väg i arbetet med att ta fram en ny integrerad plattform och arbetar aktivt med att anpassa organisationen till en ändamålsenlig kommersiell verksamhetsmodell. Som en konsekvens genomför Cint ett effektiviseringsprogram som kommer att resultera i cirka 10 procent lägre personalkostnader, främst inom den kommersiella organisationen. Som en del av organisationsförändringen har Jake Wolff, Chief Revenue Officer, och Mike Misel, Chief Supply and Partnership Officer, beslutat att lämna bolaget.

Giles Palmer, VD, kommenterar: "Jake har varit en hörnsten i Cint under många år och har väsentligen bidragit till bolagets utveckling. Vi är oerhört tacksamma för hans ledarskap och engagemang och starka bidrag under åren. Vi önskar honom all lycka framöver. Vi kommer att ersätta rollen som CRO så snart som möjligt, med fokus på kandidater baserade i USA. Jake kommer att stanna kvar tills en ersättare har hittats."

"Mike har också varit en nyckelperson i företaget under många år, och hans insatser har varit betydande. Vi riktar vårt varmaste tack till Mike för hans insatser och önskar även honom all lycka framöver."

Datum 2024-07-01, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.