Förändringar i Cints koncernledning

MARKN.

Cint Group AB (publ) – en pinonjär inom research technology (ResTech) – har genomfört följande ändringar i koncernledningen. Alesia Braga, Cints nuvarande Chief Technology Officer (CTO), tar en ny roll som Chief Product & Technology Officer (CPTO). Cint utser även Hind Moussaoui till Executive Vice President (EVP) Business Strategy and Operations. Bridget Bidlack, Cints nuvarande Chief Product Officer, kommer att frånträda sin roll och lämna bolaget.

Alesia tillträdde som Cints CTO i april tidigare i år. Hon har över 20 års erfarenhet från innovativa mjukvarubolag och har haft ledarskapsroller i mer än 14 år. Innan hon började på Cint var Alesia CPTO på SmartRecruiters där hon ledde både produkt- och teknikteam. Dessförinnan var hon CTO för Quandoo, en ledande marknadsplats för restauranger och gäster. Alesia kommer med betydande erfarenhet från sitt arbete för Google, där hon ledde Google Clouds globala SRE-verksamhet samt för SugarCRM, där hon ledde dess ingenjörs- och tekniktjänster. I sin nya roll som CPTO kommer Alesia att förena Cints produkt- och teknikteam i syfte att accelerera produktutvecklingen.

Hind Moussaoui, som nu ansluter sig till Cint, kommer att ansvara för att utveckla och verkställa Cints operativa modell. Hind, som är utbildad ingenjör, började sin karriär inom strategi på det ledande franska mjukvarubolaget Dassault Systèmes. Hon gick sedan vidare till det brittiska Brandwatch för att ansvara för dess affärssutveckling och strategi. Hind hade sedermera en roll som general manager för ett av Brandwatchs affärsenheter. Efter Brandwatchs förvärv av Cision 2021 arbetade Hind inom growth equity på Infravia Growth. Hennes diversifierade karriär har sträckt sig över olika delar av teknik- och mjukvaruindustrin, vilket har gett henne en djup förståelse för branschen och ett värdefullt perspektiv på marknadsundersökningar. I sin nya roll kommer hon att ha i uppdrag att kontinuerligt finjustera och verkställa Cints affärsstrategi i nära samarbete med bolagets övriga koncernledning.

Giles Palmer, VD för Cint, kommenterar:
"Jag tror verkligen på den möjlighet vi har här på Cint. Vi har en fördelaktig position i värdekedjan för insikter och jag ser en otrolig potential för våra produkter att spela en avgörande roll i branschen. Med Alesia och Hind i sina nya roller i ledningsgruppen kan vi driva transformerande beslut som ytterligare stärker vår marknadsställning som en verklig branschpionjär. Jag är också stolt över att ha en ledningsgrupp med en majoritet kvinnor. De här förändringarna är ett bevis på vår beslutsamhet att främja mångfald och inkludering på Cint vid denna så avgörande tidpunkt i vår tillväxtresa."

Från och med den 4 Oktober 2023 består Cints koncernledning av:

  • Giles Palmer, Chief Executive Officer
  • Olivier Lefranc, Chief Financial Officer
  • Jake Wolff, Chief Revenue Officer
  • Alesia Braga, Chief Product & Technology Officer
  • Bregje Meuwissen, Chief Human Resources Officer
  • Mike Misel, Chief Trust & Safety Officer
  • Michelle Darcy Clarke, EVP Global Customer Experience
  • Hind Moussaoui, EVP Business Strategy and Operations
  • Felicia Winberg, General Counsel
Datum 2023-10-04, kl 19:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!