Christian Berner Tech Trade

Ny vd i ett av Berner Industriers dotterbolag

MARKN.

Mattias Lysebring blir ny vd för Berner Industriers dotterbolag Christian Berner AB. Senast 1 januari 2025 kommer han att ersätta Hans Lindqvist.

Mattias Lysebring har ett flertal vd-roller i teknikbaserade företag bakom sig. Närmast kommer han från en roll som vd för Profsafe. 

”Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla Christian Berner AB till nya framgångar, med fokus på ökad lönsamhet och hållbara tekniska lösningar, säger Mattias Lysebring.

Hans Lindqvist har arbetat i koncernen sedan 2018. Han anställdes först som supply chain-chef inom Christian Berner AB, men lyftes snart till vd-rollen då hans företrädare klev upp som koncernchef och har under åren även axlat en roll som vd och styrelseledamot i det danska dotterbolaget A/S Christian Berner och som styrelseledamot i dotterbolaget Bullerbekämparen AB.

”Hans Lindqvist har varit en stark och lojal kraft som bidragit till utvecklingen av flera av koncernens dotterbolag och är en mycket uppskattad kollega i koncernen. Det är nu en bra tidpunkt att lämna över stafettpinnen”, kommenterar Caroline Reuterskiöld, vd Berner Industrier och fortsätter:
”Vi är glada att få med oss Mattias, som med ett starkt engagemang för hållbar teknik och tydlig entreprenörsanda kan lyfta Christian Berner AB och koncernen i nästa steg”, säger Caroline Reuterskiöld.

Mattias Lysebring tillträder sin nya befattning senast vid årsskiftet.

Datum 2024-06-19, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!