CHOSA Onocology AB publicerar godkänt åternoteringsmemorandum

REG

CHOSA, som genom förvärvet av CHOSA ApS idag äger licensrättigheterna till läkemedelsutvecklingsprogrammet "iCIP™", har under våren 2023 arbetat med att ta fram ett åternoteringsmemorandum och att implementera rutiner för att den expanderade koncernen ska leva upp till regelverket för noterade bolag på Spotlight Stock Market.

Godkänd åternotering
Spotlight har nu meddelat att man godkänt CHOSAs åternoteringsmemorandum och kommer således att återföra aktien från observationslistan tillbaka till ordinarie lista. Godkännandet av åternoteringsmemorandumet innebär att Spotlight bekräftat att CHOSA Oncology anses uppfylla samtliga aktuella noteringskrav.

Sedermera Corporate Finance AB har agerat finansiell rådgivare till CHOSA ApS vid det omvända förvärvet med RhoVac. Sedermera har även bistått CHOSA Oncology AB med projektledning i åternoteringsprocessen och med upprättande av åternoteringsmemorandumet. 

Åternoteringsmemorandumet återfinns på Bolagets (www.chosaoncology.com), Sedermeras (www.sedermera.se) och Spotlights (www.spotlightstockmarket.com) respektive hemsidor.

Datum 2023-05-03, kl 17:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!