CHOSA Oncology AB senarelägger publiceringen av delårsrapporten för det andra kvartalet

REG

Bolagets resultat under det andra kvartalet har legat i linje med förväntningarna och förblir i enlighet med den fastställda finansiella planen. Verksamheten har genomförts i linje med prognoser och nuvarande finansiering är säkerställd till och med andra kvartalet 2024. Förseningen i publicering av kvartalsrapporten hänförs enbart till oförutsedda administrativa omständigheter som faller utanför omfattningen av Bolagets kontroll.

Denna information är sådan som Chosa Oncology AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-08-27 18:51 CET.

Datum 2023-08-27, kl 18:51
Källa Cision
Bifogade filer
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet