CHOSA Oncology AB får utbetalat en skattekredit på 7,8 mSEK från Danska Skattemyndigheten

REG

VD Peter Buhl kommenterar: "Vi är glada att meddela att den danska skattemyndigheten nu har återbetalat de kostnader som ansökts om och som använts för klinisk utveckling. Medlen kommer att stödja CHOSA:s affärsutveckling och partneringaktiviteter, för att säkerställa att LiPlaCis® och dess platin DRP® biomarkör når cancerpatienter, och ger dem de fördelar de behöver."

Vid årets ASCO publicerade CHOSA framgångsrika fas 2b-data från en studie i metastaserad bröstcancer. Dessa data är en fortsättning på de redan publicerade data för platin DRPs framgång i att hitta platinrespondenter hos lungcancerpatienter. Cisplatin är en huvudkomponent i många cancerbehandlingar och ingår som komplement i många av de mest framgångsrika nya immuno-onkologiska behandlingarna. Vår DRP kan vara en viktig partner för att kunna erbjuda morgondagens personliga terapi. Vi är övertygade om potentialen i våra produkter och tror att de kommer att göra en betydande skillnad i kampen mot cancer.

Denna information är sådan som Chosa Oncology AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-12-01 14:11 CET.

Datum 2023-12-01, kl 14:11
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!