Aixia tar ny strategisk order med internationellt energibolag

Mölndal                                                                                      2023-07-17


Aixia tar en strategiskt viktig order inom kommunikation!

Aixia har fått förtroendet att leverera nästa generations kommunikationslösning till en befintlig kund. Kunden som är verksam inom internationella energisektorn har valt att investera i ny kommunikationsplattform för att möta tillväxtplaner men också säkerställa tillgänglighet och säkerhet. Val av lösningen och leverantör är strategiskt för kunden då helt nya krav ställs kring säkerhet och tillgänglighet kopplat till den omvärld vi alla befinner oss i. Det här är en första utrullning av en ny arkitektur som sedan ska levereras ut till många anläggningar. Första utrullningen har ett värde på 500 KSEK.

Aixia är otroligt stolta och tacksamma för förtroendet. Vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete med kunden under kommande expansion.

Aixia fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//

För mer information, kontakta Bolaget på:

VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

CGit Holding AB (publ)
Aixia är ett IT-bolag med säte i Mölndal som ingår i koncernen CGit Holding AB (publ). Aixia har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar, datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR.

Datum 2023-07-17, kl 10:35
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!