Aixia tar ny order med två av våra befintliga kunder

Mölndal                                                                                                                              2023-06-19

Två av våra befintliga kunder förlänger AiQu licenser för att fortsätta att optimera sina AI/ML Ops lösningar. Kunderna är verksamma inom forskning och innovation samt inom vård och hälsa.

Flera befintliga kunder väljer att både utökar och förlänger sina AiQu licenser vilket ger oss ytterligare kvitton på det värde AiQu skapar hos våra kunder. 

Vi är otroligt glada att se att vi får återkommande licensförnyelser på AiQu. 

Stadigt inflöde av nya, och förlängning av befintliga kunder ger oss en trygghet i satsningen. 

Aixia tackar för förtroendet. Det är mycket roligt att få leverera lösningar i teknikens framkant, jag ser det som ytterligare ett kvitto på att vi är i den absoluta framkanten med våra erbjudande och koncept! Säger Mattias Bergkvist, VD för Aixia.

AiQu: AiQu är en lättanvänd orkestrerare som hjälper företag att utnyttja sina resurser, främst GPUer, på ett mer effektivt sätt. Det gör att utvecklingsarbetet går snabbare och därmed också blir kostnadseffektivare. De verktyg som traditionellt används för schemaläggning och orkestrering av CPU–baserade HPC–miljöer är inte längre det optimala valet för GPU–baserade system. Organisationer vill att deras mycket värdefulla investeringar i både hårdvara och personal ska användas på ett så effektivt sätt som möjligt. Därför har vi, Aixia, utvecklat AiQu som är ett mångsidigt verktyg som hjälper till att maximera din organisations AI–initiativ.

AiQu är idag en färdig produkt som anpassad för den globala marknaden och som används av ett flertal stora organisationer och i takt med den ökade användningen av tillämpad AI kommer AiQu verkligen göra skillnad.

Aixia fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//

För mer information, kontakta Bolaget på:

VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

CGit Holding AB (publ)
Aixia är ett IT-bolag med säte i Mölndal som ingår i koncernen CGit Holding AB (publ). Aixia har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar, datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR.

Datum 2023-06-19, kl 08:34
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!