Aixia tar ny order med Ports Group, värde 3 MSEK

Mölndal                                                                                     2023-05-03

Aixia tar ny order inom nästa generations datacenter och säkerhetsplattform. Kunden som är Ports Group är en av dem ledande inom heltäckande lösningar för varmärkessäkerhet. Ports Group har behov av att ta nästa steg i att framtidsäkra sin miljö och säkra kapaciteten för kommande behov från marknaden.

Aixia levererar nästa generations datacenterlösning som är en del av Aixia´s IT-infrastrukturkoncept för att tillgodose kunders behov av modern och framtidssäkrad IT-infrastruktur.

Ordern är värd 3 MSEK.

Aixia tackar för förtroendet. Ports Group har en viktig kund för oss och relationen är långvarig. Det är mycket roligt att få leverera lösningar i teknikens framkant, jag ser det som ytterligare ett kvitto på att vi är i den absoluta framkanten med våra erbjudande och koncept! Säger Mattias Bergkvist, VD för Aixia.

Aixia fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//


För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40

info@cgit.se
www.cgit.se
 

CGit Holding AB (publ)
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget Aixia AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 120 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 60 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Datum 2023-05-03, kl 13:54
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!