Aixia tar ny order med befintlig kund, värde 2,7 MSEK

Mölndal                                                                                                                              2023-11-01

Aixia har tagit en ny affär med befintlig kund, kunden som är en framstående aktör inom bilindustrin har investerat i sin nätverksarkitektur för att möta de ökande kraven på artificiell intelligens (AI) infrastruktur, vilket är av yttersta vikt i dagens snabbt föränderliga och teknikdrivna marknad. Investeringen säkrar upp och optimerar deras miljö för att hantera kommande efterfrågningar, samtidigt som man behåller agilitet och effektivitet.

Ordern är värd 2,7 MSEK.

Aixia tackar för förtroendet. det en viktig kund för oss och relationen är långvarig. Det är mycket roligt att få leverera lösningar i teknikens framkant, jag ser det som ytterligare ett kvitto på att vi är i den absoluta framkanten med våra erbjudande och koncept! Säger Mattias Bergkvist, VD för Aixia.

//


För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40

info@aixia.se
www.aixia.se

 

Datum 2023-11-01, kl 10:31
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!