Aixia tar ny order av Benify, värde 4,3 MSEK

Mölndal                                                                                                                              2023-07-03

Aixia har fått förtroendet att leverera nästa generations Hyperkonvegerade Infrastruktur (HCI)-lösning till ny kund. Benify är ett snabbväxande, oberoende techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Lösningen från Aixia garanterar att säkra beräknings- och lagringsbehoven hos kunden under lång tid och Aixia är otroligt stolta och tacksamma för förtroendet. Vi ser fram emot ett nära samarbete med kunden under de kommande åren.

Aixia fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//

För mer information, kontakta Bolaget på:

VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

CGit Holding AB (publ)
Aixia är ett IT-bolag med säte i Mölndal som ingår i koncernen CGit Holding AB (publ). Aixia har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar, datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR.

Datum 2023-07-03, kl 08:47
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!