Aixia tar ny hosting och driftaffär med ny kund, avtalsvärde 1,1 MSEK

Mölndal                                                                                                                              2023-09-29
 

Aixia har fått förtroendet som ny hosting och driftleverantör till ytterligare en ny kund. Kunden är verksam inom digitala trygghetslarm mot kommuner och andra organisationer.

Aixia har fått förtroendet att ansvara för kundens befintliga server-/lagringsinfrasturkur inkl VM:ar, backup, serverdrift, VPN hantering samt applikationsdrift av SQL och Exchange. Avtalet är värt 30 000 SEK/mån och sträcker sig över 36 månader.

Aixia är otroligt stolta och tacksamma för förtroendet. Vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete med även denna nya kund och vi är övertygade om att vi kommer utöka vårt åtagande då detta är första steget av flera i kundens plan att outsourca sin drift.

Detta är ett resultat av ett dedikerat fokus på att öka vår andel av ARR intäkter (ARR står för Annual Recurring Revenue), säger Aixia´s vd Mattias Bergkvist

//

För mer information, kontakta Bolaget på:

VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se

www.aixia.se

Aixia Group AB (publ)
Aixia är ett AI/
IT-bolag med säte i Mölndal som ingår i koncernen Aixia Group AB (publ). Aixia har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar, datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR.

Datum 2023-09-29, kl 09:42
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!