Aixia tar avtal för Proof of Concept för att förbättra plastprodukters kvalitet med hjälp av AI

Mölndal                                                                                      2023-04-20

Aixia och ett ledande företag inom plastindustrin genomför gemensamt Proof of Concept för att förbättra plastprodukters kvalitet

Aixia, tidigare känt som CGit, har ingått ett samarbetsavtal med ett ledande företag inom plastindustrin och verksamma globalt, för att genomföra ett Proof of Concept (PoC) för att automatisera kvalitetskontrollen av plastprodukter. Aixias expertis inom AI och smarta verktyg kommer att spela en avgörande roll i projektet, som syftar till att öka effektiviteten och sänka kostnaderna i företagets produktion.

Aixias lösningar och teknik kommer hjälpa företaget att förverkliga, växa och accelerera sina AI-projekt på ett kostnadseffektivt och tidsbesparande sätt.

Aixia och kunden ser fram emot att samarbeta i detta spännande projekt för att ytterligare förbättra kvaliteten och effektiviteten i produktionen av plastprodukter på en global skala.

/
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40

info@aixia.se
www.aixia.se

CGit Holding AB (publ)
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget Aixia AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 120 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 60 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Datum 2023-04-20, kl 08:24
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!