Aixia säkrar en omfattande order med AI Megapod - värde 185 MSEK

REG

Mölndal                                                                                     2023-11-12

I en tid då artificiell intelligens (AI) snabbt förändrar affärsvärlden, är vi på Aixia stolta över att tillkännage en betydande framgång. Vi har säkrat en stororder värd 185 miljoner SEK, vilket inte bara är ett tecken på vårt företags styrka, men också en indikation på AI-teknikens växande betydelse.

Det här året har visat en exponentiell ökning i intresset för AI. Företag över hela världen söker efter sätt att implementera AI för att förbättra konkurrenskraft, effektivitet och kvalitet, och även för att säkra sin framtida överlevnad. Diskussioner om AI:s roll äger rum i styrelserum överallt, och nu ser vi resultaten av dessa samtal.

Som en ledande leverantör inom AI-sektorn har vi nu säkrat en stororder med vår AI Megapod, en lösning framtagen i nära samarbete med Nvidia. Vår kund, en framstående aktör inom fordonsindustrin, har valt vår lösning för att stärka sin framtida konkurrenskraft och ta ytterligare ett steg in i AI-eran. Att vår kund väljer Aixia är ytterligare ett bevis på vår ledande position, vår djupa kompetens, vår långa erfarenhet och våra attraktiva koncept inom AI.

Vi är tackar för förtroendet. Vår vd, Mattias Bergkvist, uttrycker det så här: ”Vi har under en längre tid målmedvetet och disciplinerat byggt upp och utvecklat vårt företag med en stark inriktning på AI. Vi har länge legat i framkant inom denna teknologi, och denna order bekräftar att vi nu är ledande på marknaden.”

Denna affär är planerad att levereras under Q1, 2024, och den stärker vår position som en kraft att räkna med inom AI-branschen. Detta är bara början på en spännande resa där vi fortsätter att omdefiniera möjligheterna med AI.

Denna information är sådan information som Aixia Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-11-12.

FÖR MER I N FORMATION / 

Kontakta bolaget: 
Mattias Bergkvist, VD
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

Aixia Group AB (publ)
Taljegårdsgatan 11
431 53 Mölndal

Datum 2023-11-12, kl 09:58
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!