Aixia och Forever Living Products - Partnerskap för AI-drivna framsteg

Mölndal                                                                                      2023-11-21

Aixia lanserar AI-projekt för att revolutionera Forever Living Products översättningsprocess och kundsupport

Aixia tecknar samarbetsavtal med Forever Living Products, världens största odlare, tillverkare och distributör av aloe vera-produkter med verksamhet i 160 länder. Genom ett nytt AI-initiativ kommer Aixia att utveckla och implementera avancerade AI-lösningar för att effektivisera och optimera Forever Livings översättningsprocesser och produktsupportsystem mot deras återförsäljarled.

Forever Living Products tar ett stort kliv framåt genom att ersätta sin nuvarande översättningsbyrå med Aixias avancerade AI-modul baserad på Azure OpenAI Translation. Detta system kommer att integrera företagets "kundspecifika ord", vilka är av yttersta vikt för att bevara varumärkets integritet och säkerställa noggrann kommunikation. Med denna lösning, som först kommer att översätta och sedan låta användarna finjustera materialet, är målet att utveckla en modell som uppfyller Forever Livings strikta kvalitetskrav. Denna innovation förväntas dramatiskt minska de totala översättningskostnaderna, samtidigt som det snabbar upp processen och behåller högsta möjliga kvalitet.

ChatBOT: Ett steg framåt i automatiserad kundservice

I enlighet med andra framgångsrika projekt som Aixia genomfört kommer vi att anpassa och utveckla en ChatBOT för Forever Living. Denna AI-drivna bot kommer att fungera som ett supportverktyg i syfte att effektivisera tillgången till information i företagets omfattande PDF-databas. Initialt kommer botten att användas internt, med en framtida vision om att göra det tillgängligt för Forever Livings återförsäljare (FBOer). Detta kommer att frigöra värdefulla resurser och spara tid för företagets interna team genom att automatisera informationsförfrågningar och stödja FBOer med omedelbar och exakt information.

"Aixias engagemang för innovation och vårt samarbete med Forever Living Products är ytterligare ett bevis på kraften i AI-teknik för att transformera affärsoperationer". Vi fortsätter vår AI-resa där vi omdefiniera möjligheterna med AI., säger Mattias Bergkvist, VD för Aixia. "Våra skräddarsydda AI-lösningar är utformade för att inte bara minska kostnader och öka effektiviteten utan också för att förbättra upplevelsen för Forever Livings kunder och återförsäljare globalt."

Forever Living Products ser lika ljust på framtiden och de fördelar som detta partnerskap medför. Valentin FogelbergDigital & IT Manager Scandinavia, på Forever Living kommenterar, "Genom att införliva Aixias AI-kompetens i vår verksamhet stärker vi vår organisation och blir mer konkurrenskraftiga och agila inför framtiden." 

//


För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

Datum 2023-11-21, kl 10:10
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!