Aixia levererar AI baserad servicedesk med hjälp av generativ AI.

Mölndal                                                                                       2023-11-08

Aixia meddelar om sitt senaste framsteg inom digital innovation och generativ AI.

IHM Business School väljer Aixia som samarbetspartner kring deras ambition att ligga i framkant vad gäller AI och innovation inom skol- & utbildningsvärlden.

För att stötta och effektivisera den interna IT-organisationen har Aixia tillsammans med IHM byggt och implementerat en högteknologisk chatbot som kommer att omvandla kundsupportupplevelsen. Chatboten är baserad på AI-teknologi från Azure OpenAI och är utvecklad med målet att stödja och förbättra kundens servicedesk. Den erbjuder snabb, effektiv och användarvänlig support genom att svara på frågor, lösa problem och guida användaren genom komplexa processer.

Några av de huvudsakliga funktionerna inkluderar:

Snabba och korrekta svar: Med hjälp av avancerad naturlig språkförståelse kommer chatboten att kunna förstå och svara på kundens frågor på ett tydligt och informativt sätt.

Effektiv ärendehantering: Chatboten kommer att kunna hantera och lösa en mängd olika kundärenden, vilket minskar serviceteamets arbetsbelastning och förbättrar effektiviteten.

Tillgänglig 24/7: Chatboten kommer att vara tillgänglig dygnet runt för att hjälpa användare oavsett tid på dygnet.

Detta är ett första steg av flera som IHM tar i syfte att implementera moderna AI-lösningar för att effektivisera och stärka sin position inom skol- & utbildningssektorn.

Aixia är stolta över att kunna erbjuda denna innovativa lösning till IHM och förväntar sig att detta partnerskap kommer att stärka kundtillfredsställelsen och minska kostnaderna för IHM´s servicedesk. Genom att integrera Azure OpenAI:s teknologi har företaget satt kursen för att ta kundservice till en helt ny nivå.

//


För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

Datum 2023-11-08, kl 10:39
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!