Aixia ingår samarbetsavtal med ny kund avseende drift och hosting. Värde 17 MSEK över 5 år.

REG

Mölndal                                                                               2023-12-18

Aixia ingår ett samarbetsavtal med ny kund för att förändra och förbättra kundens drift och hosting. Värde 17 MSEK över 5 år.

Kunden, som är en ledande aktör inom branschen för mobila tekniklösningar och fokuserar på att optimera arbetsprocesser och hållbarhet gör en betydande satsning genom att använda Aixias avancerade arkitektur för drift och hosting. Aixia kommer att integrera kundens "kundspecifika krav" och säkerställa en hög kvalitet.

Kunden ser på framtiden med stor optimism och tror att detta partnerskap kommer att göra företaget mer konkurrenskraftigt med en starkare position på marknaden och dessutom mer anpassningsbara i den teknikdrivna framtiden. Kundens CEO kommenterar: "Genom att integrera Aixias expertis i vår drift och hosting tar vi ett stort steg framåt mot en ännu bättre framtid för våra kunder och partners."


Denna information är sådan information som Aixia Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-12-18.

FÖR MER I N FORMATION / 

Kontakta bolaget: 
Mattias Bergkvist, VD
Telefon: 031-762 02 40
info@aixia.se
www.aixia.se

Aixia Group AB (publ)
Taljegårdsgatan 11
431 53 Mölndal

Datum 2023-12-18, kl 12:49
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!