Aixia ingår samarbetsavtal med befintlig kund avseende infrastruktur, co-locationoch hosting. Värde 3 MSEK över 5 år.

Mölndal                                                                               2024-01-09

Aixia ingår ett samarbetsavtal med befintlig kund för att förändra och förbättra kundens drift och hosting. Värde minst 3 MSEK över 5 år.

Kunden, som är en ledande aktör inom branschen för distribution av post och logistik väljer, efter att ha jämfört Aixias lösningar med en stor mängd konkurrerande lösningar, att ge Aixia förnyat förtroende samt gör en betydande investering i ny datacenterutrustning. Aixia kommer att integrera kundens "kundspecifika krav" och säkerställa en hög kvalitet i den befintliga driften. 

”Vi är mycket glada att ha fått förnyat förtroende av vår kund och ser detta som ett kvitto på att vi har några av marknadens absolut främsta produkter och tjänster i vår portfölj.” Säger Petter Ahlén, försäljningschef på Aixia.

//


För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40

info@aixia.se

www.aixia.se

Datum 2024-01-09, kl 09:13
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!