Aixia först i Europa att erbjuda NVIDIAs banbrytande superdator, DGX H100

Mölndal                                                                                      2023-05-05

NVIDIAs DGX-plattform är den främsta lösningen för att initiera och utveckla AI-projekt. Sedan 2017 har Aixia levererat alla versioner av NVIDIAs DGX-plattformar. Vi har designat, implementerat och levererat några av de största AI-fokuserade datacentren i Norden. NVIDIAs DGX-plattform tillhandahåller en fullt supporterad hård- och mjukvarustack, vilket gör det möjligt för företag att koncentrera sig på att skapa värde istället för att lägga tid på att bygga, testa och konfigurera komplex infrastruktur.

Som ett av pionjärföretagen i Europa har Aixia nyligen tagit emot sin första DGX H100-enhet.

Aixia kommer att göra DGX H100 tillgänglig för alla som är intresserade av att testa och utvärdera denna banbrytande teknologi genom vår egenutvecklade AI Orchestration-mjukvara, AiQu. Aixia har en historia av att ligga i framkant av innovation, eftersom vi var en av de första att erbjuda DGX 1 och DGX A100 som molntjänster. Aixia är en Nvidia DGX Elite Partner.

//


För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40

info@cgit.se
www.cgit.se

 

CGit Holding AB (publ)
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget Aixia AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 120 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 60 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Datum 2023-05-05, kl 08:33
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!