Christoffer Strömbäck utses till chef för Investerarrelationer och Corporate Finance på Castellum

Christoffer Strömbäck tillträder sin nya roll som chef för Investerarrelationer och Corporate Finance på Castellum AB senast i februari. Han har gedigen erfarenhet från såväl bank som fastighetsbranschen.

”Relationerna med kapitalmarknaden är viktiga för Castellum och med Christoffer Strömbäck ombord kommer vi kunna tillgodose marknadens ständigt ökande efterfrågan på information och samtidigt säkerställa att vi fortsatt är tydliga och transparenta i vår finansiella kommunikation”, säger Joacim Sjöberg, verkställande direktör, Castellum AB.

Christoffer Strömbäck har gedigen erfarenhet av fastighets- och kapitalmarknaden från bland annat Swedbank Corporate Finance, JLL Capital Markets och Fastator där han idag är CFO.

”Jag har följt Castellum i många år och ser fram emot att bidra till bolagets starka utveckling. Det är inspirerande att jobba med kapitalmarknadsfrågor under rådande omvälvande tider. Jag delar också Castellums starka engagemang för hållbarhet i fastighetsbranschen”, säger Christoffer Strömbäck.

För mer information vänligen kontakta:
Joacim Sjöberg, verkställande direktör, Castellum AB, 08-503 052 00
Christoffer Strömbäck, tillträdande chef Investerarrelationer och Corporate finance, Castellum AB, 070-249 72 55

Datum 2023-08-23, kl 11:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.