Careium välkomnar Q Technology Group som aktieägare

Careium välkomnar Hong-Kong-baserade Q Technology Group (Q-tech) som ny aktieägare efter förvärven från Accendo Capital den 15 januari 2024. Q-tech förvärvade 5,0 % av Careiums totala aktiekapital. Q-tech, noterat på Hongkongbörsen, är marknadsledande inom innovativ elektronik och arbetar med ett antal stora västerländska och asiatiska teknikföretag som kunder. Q-tech förvärvade aktierna till ett snittpris av 26,50 SEK per aktie.

Christian Walén, VD för Careium:"Vi är glada över att se investeringen från Q-tech vilka, som en del av deras koncern, har varit en värdefull partner till Careium under många år. Vi är också tacksamma för det fortsatta stödet från Accendo Capital".

Efter förändringarna i ägarstrukturen är Cidro Förvaltning AB den största aktieägaren i Careium med 15,6 % av aktierna följt av Accendo Capital med 12,1 % och Nordea Nordic Small Cap Fund med 11,5 %.

Datum 2024-01-18, kl 08:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!