Candles Scandinavia (Publ.) erhåller order från Tysk kund efter satsning på internationalisering

Efter en tids förarbete erhöll idag Candles Scandinavia sin första order från en ny kund i Tyskland som ett led i den internationella expansionen som ingår i bolagets tillväxtstrategi.

Candles Scandinavia AB (publ.) är idag världsledande när det kommer till storskalig produktion av doftljus i 100% naturligt och helt paraffinfritt vax. Bolaget har en högautomatiserad produktion och arbetar just nu med flertalet effektiviseringsprojekt. Samtidigt som stora investeringar görs i produktionskapacitetsutbyggnad, effektivisering via automation och IT-utveckling bygger bolaget också upp en internationell säljkår. Under 2023 har bolaget hittills ställt ut på 2 Internationella mässor i Paris och Bologna och planerar ytterligare marknadsföringsåtgärder genom deltagande på en mässa i Amsterdam i Maj samt Monaco i oktober.

Därtill växer bolagets säljkår som idag har representanter för den nordiska marknaden samt en lokal säljrepresentant för Holland, Belgien och Luxemburg genom pågående rekryteringar i Tyskland, Frankrike, Italien och Storbritannien. Att då erhålla bolagets första order från en kund i Tyskland visar på att bolagets produkter, prisnivå, kvalitet och kunderbjudande i sin helhet är attraktivt inte bara i Norden men även i resten av Europa.

“Även om vi sedan tidigare har ett antal kunder i Europa har våra kunder bestått av framför allt svenska och nordiska kunder. Det är extra glädjande att nu få in en order från en kund i Tyskland eftersom det tydligt visar att vi är konkurrenskraftiga även utanför Norden. Vi har under senaste året arbetat väldigt mycket med flertalet interna projekt i syfte att öka vår konkurrenskraft för att möjliggöra de höga tillväxtambitionerna vi har och vi ser nu genom denna nya kund att det börjar ge effekt”, säger VD Viktor Garmiani

Datum 2023-05-04, kl 14:11
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!