Candles Scandinavia (Publ.) erhåller order från ny kund i Finland

Candles Scandinavia får sin första Private Label kund i Finland där kunden adderar naturliga doftljus till sitt sortiment som är en helt ny produktkategori för kunden.

Ljustillverkaren Candles Scandinavia AB (publ.) har sedan tidigare bedrivit försäljning av de externa varumärken som bolaget varit distributör för i Norden (Yankee Candle, WoodWick, Millifiori Milano mfl) på den finska marknaden. Dock har bolaget tidigare inte haft några kunder inom Private Label-segmentet i landet. Efter att sedan ett par månader helt ha fokuserat verksamheten till uteslutande Private Label-produktion av kundernas egna varumärken och stegvis avslutande av de övriga segmenten erhåller bolaget nu sin första beställning på Private Label-doftljus på den finska marknaden.

Kunden är ett varumärke verksamt inom kosmetik och välbefinnande och har sedan tidigare inte doftljus i sitt sortiment, som nu utökas med miljövänliga doftljus i flertalet dofter baserade på Candles Scandinavias 100 % naturliga och helt vegetabiliska ljusvax.

Under 2023 har Candles Scandinavia utökad sin aktivitet på marknaden genom att bland annat delta på flera internationella mässor i Holland, Frankrike och Italien. Senare under året kommer man även ställa ut på en mässa i Monaco. Därtill bygger bolaget ut sin säljkår, som nyligen förstärktes genom en fransk lokal säljrepresentant. Etableringar i flera större europeiska länder pågår.

“Fokusering brukar ge resultat och jag är mycket nöjd med det jag ser att vår organisation presterar just nu. Vi har väldigt mycket på gång med både flera spännande effektiviserings- och kapacitetshöjande projekt, en stark pipeline och en i övrigt högpresterande organisation.

Att få in kunder som är anger vår 100 % naturliga vax som en av huvudanledningarna till att de väljer att utöka sitt sortiment med doftljus är också ett tydligt bevis på att både varumärken, återförsäljare liksom konsumenterna börjar inse värdet i naturligt vax och de negativa aspekterna med paraffin, som är skadligt för både miljö och oss människor”, säger Viktor Garmiani, vd och grundare av Candles Scandinavia.

Datum 2023-06-30, kl 12:52
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!