C-RAD utser Linda Frölén som ny CFO

MARKN.

C-RAD AB (publ), meddelar idag att Linda Frölén har utsetts till ny finansdirektör (CFO). Hon tillträder senast den 30 september 2024 och efterträder Jonas Reinhammar, interim CFO sedan 13 maj 2024.

Linda Frölén kommer senast från Sedana Medical AB (publ.), där hon arbetat sedan 2021 som Head of Group Finance med ansvar över större delen av finansteamet. Tidigare har Linda arbetat inom olika group finance roller bl a på läkemedelsbolaget Meda AB (publ) och dessförinnan många år som revisor på Deloitte i Stockholm.
 
"Vi är otroligt glada över att välkomna Linda till C-RAD. Hennes gedigna erfarenhet och breda kompetens inom finansiell styrning och redovisning kommer att vara ovärderlig för oss. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Linda och är övertygad om att hon kommer att bidra med stort värde genom sin personlighet och sitt professionella kunnande," säger Cecilia de Leeuw, VD och koncernchef för C-RAD.
 
"Jag känner mig hedrad och glad över att få bli en del av företaget under denna spännande tillväxtfas. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med ett kompetent och engagerat team och att bidra till C-RADs framgångsrika utveckling. Att fortsätta etablera C-RADs Surface Guided Radiation Therapy, SGRT, på allt fler kliniker och att förbättra både behandlingen och livskvalitén för cancerpatienter världen över – det känns viktigt”, säger Linda Frölén.
 
Linda har en magisterexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, med fördjupning inom redovisning, corporate finance och internationell makroekonomi.

Datum 2024-06-20, kl 16:15
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.