C-RAD utökar sin närvaro i Sydkorea med order på flertal SGRT-system

C-RAD tecknar avtal på cirka 10 MSEK med en kund i Sydkorea.

Ordern har ett värde på cirka 10 MSEK och består av ett flertal SGRT-system som ska levereras till flera strålterapikliniker i Sydkorea. Leverans och installation planeras att genomföras under första halvan av 2024.

”Vi är nöjda över att ha nått denna milstolpe i Sydkorea och är glada för det förtroende som våra kunder fortsätter att visa för C-RAD:s SGRT-teknik. Vi är fast beslutna att fortsätta med vårt viktiga arbete med att främja patientcentrerade innovationer och öka säkerheten genom hela arbetsflödet för strålbehandling”, säger Cecilia de Leeuw, VD och koncernchef för C-RAD.

Ordern stärker C-RAD:s närvaro i Sydkorea och bekräftar ytterligare att SGRT-teknik går mot att bli vårdstandard och erkänns som en avgörande faktor för att kunna förbättra resultaten av strålbehandling på en global nivå.

Datum 2023-11-28, kl 10:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!