C-RAD tecknar avtal värt 16 MSEK med kund i Nordrhein-Westfalen, Tyskland

MAR

C-RAD är utvald som partner för strålbehandling av en klinik i Nordrhein-Westfalen, Tyskland.

En befintlig kund till C-RAD i Nordrhein-Westfalen, Tyskland, har beslutat att utöka med ytterligare Catalystsystem för ytskanningsteknik.

Ordern, som har ett värde, före skatt, på cirka 16 MSEK för C-RAD, inkluderar hela mjukvarupaketet, inklusive moduler för Respiratory Gating, Patient Setup & Positioning, och Motion Monitoring. Ordern inkluderar även ett flerårigt serviceavtal kopplat till affären. Leverans och installation beräknas påbörjas före årsskiftet. Efter slutförd installation kommer kliniken att använda sig av det nya Catalyst+HD (3 kamerasystem) på två C-arm behandlingssystem och på ytterligare två nya behandlingssystem med ringgeometri vilket underlättar klinikens arbetsflöde och förbättrar behandlingen för patienterna.

”Vi är väldigt glada över att få möjlighet att ytterligare expandera vårt redan befintliga samarbete. I och med detta avtal kommer hela kundens klinik att omfattas av vår ytskanningsteknik”, säger Cecilia de Leeuw, VD på C-RAD.

Datum 2023-09-29, kl 13:09
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!