C-RAD tecknar avtal till ett värde av 8 MSEK med ny kund i Tyskland

C-RAD och en ny kund i Nordrhein-Westfalen, Tyskland, har tecknat ett partnerskapsavtal.

Ordern, som har ett värde, före skatt, på cirka 8,2 MSEK för C-RAD, inkluderar SGRT-lösning för både CT-rummet och behandlingsrummet, inklusive moduler för Respiratory Gating, Patient Setup & Positioning och Motion Monitoring. Ordern inkluderar även ett serviceavtal kopplat till flera system. Leverans och installation beräknas genomföras före årsskiftet.

”Vi är glada och hedrade över att detta välrenommerade sjukhus har valt C-RAD som sin partner. Vi har träffat ett avtal där sjukhuset kommer att implementera vår teknik med dess kliniska fördelar i sitt dagliga arbete. Detta befäster ytterligare vår position som marknadsledare. Våra lösningar kommer att integreras i de befintliga behandlingssystemen, vilket gör det möjligt för patienterna att, inom en snar framtid, uppleva fördelarna med våra lösningar”, säger Cecilia de Leeuw, VD och Koncernchef på C-RAD AB.

Datum 2023-10-26, kl 14:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!