C-Rad och MVZ Prof. Dr. Uhlenbrock und Partner utökar samarbetet

C-RAD utökar samarbetet med den tyska kunden MVZ Prof. Dr. Uhlenbrock und Partner (MVZ). C-RAD:s produkter och lösningar används framgångsrikt redan idag på flertalet av MVZ:s strålbehandlingskliniker. Framöver kommer kundens samtliga 8 strålbehandlingskliniker vara utrustade med C-RAD:s produkter och lösningar.

Ordern, som har ett värde, före skatt, på cirka 8,9 MSEK för C-RAD, inkluderar hela mjukvarupaketet, inklusive moduler för Respiratory Gating, Patient Setup & Positioning, och Motion Monitoring. Ordern inkluderar även ett serviceavtal. Leverans och installation beräknas påbörjas före årsskiftet.

“Genom att använda C-RAD:s ytskanningsteknologi kan patientens positionering säkerställas, vilket underlättar mycket i vårt arbete på kliniken”, förklarar Dr. Karin Strehl, specialist i strålterapi och direktör på MVZ. ”Detta möjliggör exakt positionering och därmed en bättre strålbehandling.” Med den moderna ytscanningstekniken kan patienterna få en bättre behandling och därför är MVZ väldigt nöjda med att ytterligare utöka det framgångsrika samarbetet med C-RAD. ”Detta understryker vår filosofi med att utveckla progressiva lösningar till fördel för våra patienter och implementera dem i praktiken”, säger Dr. Strehl. Enligt Dr. Strehl är det en del i MVZ:s ambition att ständigt modernisera strålningsklinikerna med den senaste tekniken.

“Vi är väldigt nöjda med vårt framgångsrika samarbete med MVZ Prof. Dr. Uhlenbrock und Partner”, säger Cecilia de Leeuw, VD och koncernchef för C-Rad AB. ”Tillsammans har vi uppnått väldigt goda framsteg inom strålterapi, vilket kommer patienterna till godo med bättre precision i behandligen och ökad säkerhet. Vårt samarbete har effektiviserat arbetsflödena, ökat effektiviteten och därmed ökat den totala kvalitetén på behandlingen. Vi ser fram emot vårt fortsatta partnerskap och att göra fortsatta framsteg i behandlingen av cancer.”

Datum 2023-06-30, kl 17:32
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!