Karin Mellegård Djärf ny CFO i ByggPartnerGruppen

MARKN.

ByggPartnerGruppen AB (publ) utser Karin Mellegård Djärf till ny CFO med tillträde den 1 juni 2024. Karin kommer ingå i koncernledningen.

Karin Mellegård Djärf kommer närmast från rollen som CFO i Ratos-ägda Knightec. Dessförinnan var hon 10 år inom AFRY-koncernen i ledande roller. Karin har även en revisionsbakgrund.
Karin efterträder Erik Foberg, som på egen begäran lämnar rollen som CFO för att i en något mindre omfattning vara kvar i bolaget som resurs inom främst finansiella utvecklingsområden.
- Det gläder mig att välkomna Karin som CFO i ByggPartnerGruppen. Hon har en gedigen bakgrund från ledande roller inom ekonomistyrning och rapportering i miljöer som präglats av stark utveckling. Jag ser fram emot att få samarbeta med Karin, säger Sture Nilsson, VD och koncernchef i ByggPartnerGruppen.

Datum 2024-02-19, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!