ByggPartner och Micasa tecknar nytt samverkansavtal

Micasa har valt ByggPartner som entreprenör i ett nytt projekt i samverkan som gäller ombyggnad till kontor och nya vård och omsorgsboenden i Rågsved, Stockholm. Kontrakt är tecknat för projektet som inleds inom kort.

Micasa Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stads omsorgsfastigheter och är en återkommande kund för ByggPartner. Idag den 27 juni 2024 har parterna tecknat kontrakt för projektet Kv. Bygeln 5 i Rågsved.
- Vi tackar för förtroendet och gläds åt återkommande kunder säger David Grimheden, arbetschef, tillika kvalitets- och hållbarhetschef på ByggPartner.

Det aktuella kontraktet gäller ombyggnad till kontor och nya seniorbostäder i Rågsved. Projektet är en totalentreprenad i samverkan uppdelad på fas 1 och 2. Fas 1 inleds i augusti 2024 och fas 2, Q4-2025.

Bild: Kenneth Lindahl, enhetschef projekt på Micasa Fastigheter, tv, skakar hand med David Grimheden, arbetschef på ByggPartner, efter kontraktsteckning.
Foto: Micasa

Datum 2024-07-02, kl 15:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!